Crane ja Heron ero



Monta kertaa ihminen silmät sivuuttaa pienet yksityiskohdat, jotka erottavat yhden asian toisesta. Tämä tapahtuu varsinkin, kun mielemme noudattaa ylhäältä alas -strategiaa ja päättää keskittyä ensin kokonaiskuvaan sen osien sijaan. Amerikkalaiset, jotka näkevät vettä linnut säännöllisesti, sekoittuvat usein tämän ihmisen silmien petoksen vuoksi. Hämmentyneimmät linnut ovat Heron ja Crane, joiden samanlainen ulkonäkö vaikeuttaa niiden erottamista toisistaan. Tämän artikkelin tarkoituksena on ohjata ihmissilmät osoittamaan nämä pienet erot ja tunnistamaan lintu oikein heidän edessään, jotta hänestä tulisi asiantuntija-lintuharrastaja!

Nosturit

Nosturit kuuluvat Gruidae-perheeseen, jolla on noin 15 lajeja maailmanlaajuisesti ja vain kaksi kotoisin Pohjois-Amerikasta. Höyrynosturi on Pohjois-Amerikan suurin lintu, jonka korkeus on 52 tuumaa ja siipien kärkiväli jopa 7 jalkaa. Hiekkalasturilla on myös 7-jalkainen siipiväli. Nosturi on erittäin harvinainen lintu; vain 220 huikeaa nosturia elää luonnossa tänään ja melkein sama määrä vankeudessa. Niitä löytyy kesällä Kanadan Wood Buffalo -kansallispuiston tai Wisconsinin soista, Teksasin Aransasin kansallisesta luonnonsuojelualueesta tai Kissimmee Prairie -talvesta.



Herons

Haikarat kuuluvat Ardiedae-perheeseen. Pohjois-Amerikassa nähdään monenlaisia ​​haikaroita, kuten isosilkkikurpitsaa, valkohaikaraa, pientä harmaahaikaraa, vihreää harmaahaikaraa, mustakruunuaista haikaraa jne. Isoja harmaahaikaroita nähdään kaikkialla Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Kanadassa, kun taas valkohaikarat ovat löytyy vain Floridasta. Muut haikaran lajit ovat kooltaan pienempiä ja sekoittuvat harvoin nostureihin. Suuri sininen haikara seisoo jopa 46 tuumaa pitkä, ja siipien kärkiväli on jopa 6 jalkaa. Muu harmaahaikara lajit voivat olla jopa 25 tuumaa korkeita.

Erot



Nosturit ja haikarat kantavat päänsä hyvin eri tavalla. Nostureiden pää, nokka ja niska ovat suhteellisesti painavampia kuin heidän ruumiinsa, mikä on miksi heidän on kaareva kaulansa ”S” -merkillä, kun he lentävät. Toisaalta, Heronsin niska on kevyt ja he lentävät kaulansa ojennettuna. Toinen ero, joka voidaan havaita lennon aikana, on se, että nostureilla on teräviä liikkeitä siipissään ja ne nostavat siipensä ruumiinsa lennon aikana. Haikaroiden siipiliikkeet ovat hitaita ja yleensä he pitävät siipensä kehonsa suuntaisesti lennon aikana.

Toinen ero näiden kahden lintutyypin välillä on se, että nosturit ovat hyvin sosiaalisia. Ne nähdään enimmäkseen poissa puista, yhdessä avoimilla alueilla. Haikarat pitävät yksinäisestä elämästä. Ne ovat enimmäkseen täplikäs metsästystä tai lentäminen yksin. Jotkut haikarat hyökkäävät jopa muihin haikariin, jos he eivät pidä heidän läsnäolostaan. Haikarat ahvenevat puissa sekä suoissa, joenrannoilla, röykkeissä, nurmikoilla, pelloilla ja jopa takapihan lampeissa. Heidän sosiaalinen käyttäytymisensä on ilmeisesti hyvin erilainen. Haikarat pyrkivät rakentamaan yksinäisiä pesiä, kun taas nosturit pesivät enimmäkseen useiden satojen lajiensa joukossa.

Myös haikaroiden ja nostureiden väri eroaa toisistaan. Nosturit ovat enimmäkseen valkoisia musta kasvot, mustat jalat ja tummempi ja ohuempi seteli kuin Herons. Haikarilla on laaja valikoima väriyhdistelmiä. Sekä nosturit että haikarat syövät kalaa samalla tavalla, mutta nosturit käyttävät laskujaan kaivamaan maahan ruokaa varten. Herons, toisella puolella, vaeltavat suota saalis ja houkuttele ruokaa työkaluilla.



Nosturit esittävät tanssia, jota mikään muu eläin ei tee. Nosturit näyttävät hyvin erilaisilta kuin Herons, kävelemällä hitaasti liikkuvilla kävelyretkillä ja heidän kaulansa suorana.

Yhteenveto

  • Nosturit ovat Gruidae-perheestä, noin 56 tuumaa korkeita, ja erittäin harvinainen valkoinen lintu

  • Haikarat ovat Ardiedae-perheestä, noin 46 tuumaa korkeita, joita esiintyy eri väriyhdistelminä



  • Nostureilla on raskas kaula ja pää, joka tekee heidän kaulastaan ​​”S” -muotoisen lennon aikana; Haikarilla on toisaalta kevyempi kaula, joka helpottaa lentämistä suoralla kaulalla

  • Nosturit lentävät siipiensä ruumiinsa yläpuolella, kun taas haikarat lentävät siipien kanssa kehonsa kanssa

  • Nostureilla on sosiaalinen luonne, niitä esiintyy ryhmissä avoimilla alueilla, kun taas haikarat haluavat viettää aikaa yksin puilla ja metsästyksessä

  • Haikarilla on hidas siipiliike, kun taas Nostureilla on teräviä liikkeitä ja he esittävät tanssia, jota mikään muu eläin ei voi suorittaa

Suosittu Viestiä

Ernest Hemingway selvisi kerran karanteenista vaimonsa ja emännänsä kanssa

Ernest Hemingway vietti kerran useita viikkoja itsenäisyydessä sairaan taaperoikäisen, vaimonsa, lastenhoitajansa ja rakastajatarensa kanssa. Joten kyllä, sinäkin voit selviytyä tästä

Taistelevat sanat: inspiraatiota tuhoamisesta

Sisällissota oli yksi historian tappavimmista konflikteista. Noin 620 000 sotilasta kuoli, arviolta kaksi kolmasosaa taudista eikä taistelusta. Tämä määrä edustaa noin 2 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä ja on paljon enemmän kuin minkä tahansa Yhdysvaltain aikaisemman konfliktin uhrit. Siksi ei ole yllättävää, että useat tämän konfliktin aikana syntyneet termit sisältävät sanan kuollut.

Erot iPhone 5s: n ja Samsung Galaxy s5: n välillä

Kun älypuhelimista on tullut yhä enemmän välttämätöntä jokapäiväisessä elämässämme, jättiläiset, kuten iPhone, Sony, Samsung jne., Taistelevat sitä vastaan ​​markkinoidensa parantamiseksi.

Tämä Frankenstein-pommikone lentää nyt NASA: lle

Martin Canberra on neljän vuosikymmenen jälkeen korotettu boneyardista ja paikattu yhdessä eri lentokoneiden osien kanssa valmiina tekemään historiaa. Sen

Ero lämpöpumpun ja uunin välillä

Lämpöpumppu vs. uuni Lämpöpumppu on termi, jota käytetään yleisesti lämmönsiirtolaitteisiin ja koneisiin, kuten jääkaappeihin, ilmastointilaitteisiin ja

Ero häkittömän ja vapaa-alueiden välillä

Päivittäistavarakaupoissa ostajat kohtaavat monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joita ei aiemmin ollut. Kun orgaanisen ja puhtaan syömisen suosio kasvaa,